Terug naar overzicht

iPhone 12 Pro Max

Baal je omdat je iPhone 12 Pro Max niet meer naar behoren werkt? Geen zorgen, bij We Repair All staan we klaar om je te helpen bij alle mogelijke reparaties voor jouw geliefde toestel. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een zwakke batterij of andere problemen, onze deskundige technici hebben de kennis en ervaring om jouw iPhone 12 Pro Max weer in topconditie te brengen!

iPhone 12 Pro Max Reparatie

Bij We Repair All, jouw betrouwbare adres voor reparaties van smartphones, laptops en tablets in De Meern. Onze expertise strekt zich uit tot de iPhone 12 Pro Max, en dat alles tegen een aantrekkelijke prijs. We begrijpen maar al te goed hoe frustrerend het is als je toestel niet naar behoren werkt. Daarom zetten we ons in om jouw iPhone 12 Pro Max weer in optimale staat te brengen.

Bij We Repair All hechten we veel waarde aan kwaliteit. Daarom gebruiken we alleen de beste onderdelen, en soms zelfs originele onderdelen, om ervoor te zorgen dat jouw toestel weer als nieuw functioneert. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een defecte batterij of andere problemen, ons team van experts staat klaar om jouw iPhone 12 Pro Max vakkundig te repareren.

Heb je vragen over onze reparaties of wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke team staat voor je klaar om je te helpen en meer informatie te geven. Lees ook zeker onze “over ons” pagina voor meer inzicht in onze werkwijze en toewijding aan klanttevredenheid.

Meest voorkomende reparatie

Bij We Repair All begrijpen we maar al te goed dat een ongeluk inderdaad in een klein hoekje zit. Het is dan ook vervelend als je iPhone 12 Pro Max beschadigd raakt. Gelukkig staan we voor je klaar om jouw toestel weer te herstellen. De meest voorkomende reparaties die we bij We Repair All uitvoeren voor de iPhone 12 Pro Max zijn het vervangen van het beeldscherm en de batterij.

Een gebarsten of defect beeldscherm kan de functionaliteit van je iPhone 12 Pro Max ernstig belemmeren. Maar geen zorgen, onze ervaren technici zijn gespecialiseerd in het vervangen van het beeldscherm met hoogwaardige onderdelen. Zo kun je binnen de kortste keren weer genieten van een helder en onbeschadigd scherm.

Daarnaast kan een versleten of niet goed functionerende batterij ook voor de nodige problemen zorgen. Als je merkt dat de batterij van je iPhone 12 Pro Max snel leegloopt of niet meer goed oplaadt, dan kunnen wij deze voor je vervangen met een nieuwe en betrouwbare batterij. Zo ben je weer verzekerd van een lange batterijduur en kun je jouw toestel de hele dag probleemloos gebruiken. Interesse in een iPhone 12 Pro Max scherm reparatie?

Bij We Repair All streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige en soms originele onderdelen om ervoor te zorgen dat jouw iPhone 12 Pro Max weer als nieuw functioneert na de reparatie. Bovendien geven we op elke reparatie een garantie van 6 maanden, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op onze service.

Aarzel niet langer en breng je beschadigde iPhone 12 Pro Max naar We Repair All in De Meern. Onze professionele en vriendelijke medewerkers staan voor je klaar om jouw toestel vakkundig te repareren. Maak vandaag nog een afspraak en geniet binnen de kortste tijd weer van een perfect werkende iPhone 12 Pro Max. We kijken ernaar uit om je van dienst te zijn!

Wat kost een nieuw scherm iPhone 12 Pro Max?

Een nieuw iPhone 12 Pro Max scherm kost €179,-. De iPhone 12 Pro Max heeft een Super Retina XDR Oled display, een fantastisch scherm dus! Onze technici kunnen jouw iPhone 12 Pro Max scherm reparatie binnen een half uur weer gefixt hebben! Maak dus nu jouw afspraak en sta morgen nog met een gerepareerd toestel buiten!

Hoeveel kost reparatie achterkant iPhone 12 Pro Max?

Voor een nieuwe iPhone 12 Pro Max achterkant betaal je €299,-. Bij We Repair All repareren we gelijk de gehele behuizing, zo goed jouw iPhone 12 Pro Max er weer zo goed als nieuw uit! Vragen of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Hoe lang gaat de iPhone 12 Pro Max mee?

Door de uitstekende batterij van de iPhone 12 Pro Max kan je wel 20 uur met een volle batterij doen! We Repair All raadt aan je iPhone 12 Pro Max batterij te vervangen vanaf een capaciteit van 85%. Bij We Repair All kan dat al vanaf €99,-!