Terug naar overzicht

iPhone 12 Pro Max

Baal je omdat je iPhone 12 Pro Max niet meer naar behoren werkt? Geen zorgen, bij We Repair All staan we klaar om je te helpen bij alle mogelijke reparaties voor jouw geliefde toestel. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een zwakke batterij of andere problemen, onze deskundige technici hebben de kennis en ervaring om jouw iPhone weer in topconditie te brengen!

iPhone 12 Pro Max Reparatie

Welkom bij We Repair All, dé betrouwbare bestemming voor reparaties van smartphones, laptops en tablets in De Meern. Onze expertise reikt ook tot de iPhone, en dat alles tegen aantrekkelijke prijzen. We begrijpen de frustratie wanneer je toestel niet naar behoren werkt. Daarom zetten we ons in om jouw iPhone weer in optimale staat te brengen.

Bij We Repair All staat kwaliteit hoog in het vaandel. We gebruiken alleen de beste onderdelen, inclusief originele onderdelen indien nodig, om ervoor te zorgen dat jouw toestel weer als nieuw functioneert. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een defecte batterij of andere problemen, ons team van experts staat klaar om jouw iPhone vakkundig te repareren.

Naast onze reparaties bieden we ook een assortiment refurbished iPhones aan. Deze toestellen zijn zorgvuldig gecontroleerd en gereviseerd om te voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. Zo kun je genieten van premium kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Heb je vragen over onze reparaties of wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

iPhone 12 Pro Max

Wat kost een nieuw scherm iPhone 12 Pro Max?

Een nieuw iPhone 12 Pro Max scherm kost €159,-. De iPhone heeft een Super Retina XDR Oled display, een fantastisch scherm dus! Onze technici kunnen jouw iPhone 12 Pro Max scherm reparatie binnen een half uur weer gefixt hebben! Maak dus nu jouw afspraak en sta morgen nog met een gerepareerd toestel buiten!

Hoeveel kost reparatie achterkant iPhone 12 Pro Max?

Voor een nieuwe iPhone 12 Pro Max achterkant betaal je €229,-. Bij We Repair All repareren we gelijk de gehele behuizing, zo goed jouw iPhone weer zo goed als nieuw uit! Vragen of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Hoe lang gaat de iPhone 12 Pro Max mee?

Door de uitstekende batterij van de iPhone 12 Pro Max kan je wel 20 uur met een volle batterij doen! We Repair All raadt aan je iPhone 12 Pro Max batterij te vervangen vanaf een capaciteit van 85%. Bij We Repair All kan dat al vanaf €89,-!

Meest voorkomende iPhone 12 Pro Max reparatie

Bij We Repair All begrijpen we maar al te goed dat een ongeluk inderdaad in een klein hoekje zit. Het is dan ook vervelend als je iPhone 12 Pro Max beschadigd raakt. Gelukkig staan we voor je klaar om jouw toestel weer te herstellen. De meest voorkomende reparaties die we bij We Repair All uitvoeren voor de iPhone zijn het vervangen van het beeldscherm en de batterij. Een gebarsten of defect beeldscherm kan de functionaliteit van je iPhone ernstig belemmeren. Maar geen zorgen, onze ervaren technici zijn gespecialiseerd in het vervangen van het beeldscherm met hoogwaardige onderdelen. Zo kun je binnen de kortste keren weer genieten van een helder en onbeschadigd scherm.

Daarnaast kan een versleten of niet goed functionerende batterij ook voor de nodige problemen zorgen. Als je merkt dat de batterij van je iPhone  snel leegloopt of niet meer goed oplaadt, dan kunnen wij deze voor je vervangen met een nieuwe en betrouwbare batterij. Zo ben je weer verzekerd van een lange batterijduur en kun je jouw toestel de hele dag probleemloos gebruiken. Interesse in een iPhone 12 Pro Max scherm reparatie