Terug naar overzicht

iPhone 12 Pro

Bij We Repair All zijn we volledig toegewijd aan het zorgen voor jouw iPhone 12 Pro, zodat deze weer helemaal in topconditie is. Of je nu te maken hebt met een versleten batterij, een gebarsten scherm of andere problemen, wij staan klaar om de nodige reparaties uit te voeren. Maak een afspraak bij ons in De Meern en we helpen je graag verder!

iPhone Reparatie

Bij We Repair All, gevestigd in De Meern, zijn we gespecialiseerd in het vakkundig repareren   van de iPhone 12 Pro. We begrijpen maar al te goed hoe vervelend het is als je toestel kapot is, en daarom staan we klaar om je te helpen met professionele reparaties.

Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een slecht werkende batterij of andere problemen met jouw iPhone 12 Pro, onze ervaren technici hebben de expertise om deze problemen aan te pakken. We gebruiken alleen de beste kwaliteit onderdelen voor onze reparaties, en in sommige gevallen kunnen we zelfs originele onderdelen gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw toestel weer optimaal functioneert.

Bij We Repair All streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Daarom geven we op elke reparatie die we uitvoeren maar liefst 6 maanden garantie. Zo kun je met een gerust hart vertrouwen op de kwaliteit van onze diensten.

Heb je een kapot toestel en wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor reparatie? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de opties. Ons team staat voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het herstellen van jouw iPhone 12 Pro.

Ontdek zelf waarom klanten kiezen voor We Repair All voor hun smartphone, laptop en tablet reparaties. Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en onze locatie in De Meern. We kijken ernaar uit om jouw toestel weer als nieuw te maken en je te voorzien van een uitstekende reparatie-ervaring!

iPhone 12 Pro

Wat kost een nieuw scherm iPhone 12 Pro?

Een nieuw scherm voor de iPhone 12 Pro kost €149,-. Als jij een afspraak bij We Repair All maakt zorgen wij dat je de volgende dag met een gefixt toestel buiten staat! Onze technici weet het 6,1-inch scherm van de iPhone 12 Pro al binnen 30 minuten te vervangen.

Waarom verkoopt Apple iPhone 12 Pro niet meer?

Apple heeft de iPhone 12 modellen uit het assortiment gehaald, daarom kan je geen nieuwe iPhone 12 Pro meer kopen. Geen zorgen, We Repair All verkoopt nog hoge kwaliteit iPhone’s! De refurbished iPhone’s zijn getest en de nodige onderdelen zijn vervangen. Interesse? Kijk dan op onze webshop!

Wat kost nieuwe accu iPhone 12 Pro?

Een nieuwe accu voor de iPhone 12 Pro kost 89,- bij We Repair All. Deze reparatie duurt doorgaans ongeveer 30 minuten. We streven ernaar om je toestel snel en efficiënt te repareren, zodat je weer kunt genieten van een optimale batterijduur en prestaties.

Meest voorkomende iPhone 12 Pro reparatie

Een ongeluk zit inderdaad in een klein hoekje, en helaas kan je iPhone 12 Pro hierdoor ongelukkig beschadigd raken. Maar maak je geen zorgen, bij We Repair All staan we klaar om je te helpen met de meest voorkomende reparaties, zoals het vervangen van het beeldscherm en de camera. Een gebarsten of beschadigd beeldscherm kan erg vervelend zijn en je iPhone onbruikbaar maken. Gelukkig hebben onze deskundige technici de ervaring om het beeldscherm te vervangen en je toestel weer in perfecte staat te brengen. Na de reparatie zul je weer kunnen genieten van een helder en scherp beeld op je iPhone.

Daarnaast kunnen we ook de camera van je iPhone vervangen als deze niet meer goed functioneert. Een defecte camera kan je ervan weerhouden om mooie foto’s en video’s te maken, maar met onze professionele reparatie krijg je de functionaliteit van je camera weer terug. Bij We Repair All maken we gebruik van hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat de reparaties van je iPhone van de hoogste kwaliteit zijn. Onze technici hebben de nodige expertise en vakmanschap om deze delicate reparaties met zorg en precisie uit te voeren.

Kom langs bij ons in De Meern en ontdek waarom klanten vertrouwen op We Repair All voor hun iPhone reparaties. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te voorzien van een vlotte en professionele reparatie-ervaring! Interesse in een iPhone 12 Pro scherm reparatie? Maak dan vandaag nog jouw afspraak.